Mikko Taavitsainen Maalaisjärkipolitiikkaa

Ihmisroskat ja köyhien lapset

Yksi keskustapoliitikko sai palkinnoksi kansanedustajaehdokkuuden, kun kutsui laitapuolen kulkijoita ihmisroskaksi. Tänään yksi kokoomuspoliitikko lakon seurauksista totesi, että; Älkää köyhät tehkö lapsia, jos teillä ei ole varaa ruokkia niitä. Jäämme odottamaan hänen palkintoaan.
Itseäni ihmetyttää se, että tämä sama jengi huutaa kurkku suorana, että perussuomalaisten kanssa ei ainakaan voida tehdä yhteistyötä, koska ne arvot eivät kohtaa. No oikeasssa ovat kyllä siinä mielessä, että ne arvot eivät kyllä todellakaan kohtaa. Meillä perussuomalaisilla suomalainen ihminen tulee aina ensin. Ihan jokainen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Nyt sinä sekoitata vähän puuroja ja vellejä, sillä nämää "ihmisroskat" ja lapsenteosta kieltäytyminen eivät liityneet käsittääkseni maahanmuuttoon, mutta sinä vedät nyt tavallaan yhtäläisyysmerkin näiden asoiden välille. Anyt Way, maahanmuutto on ryöstäytynyt käsistä, se on totta.

Ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat, ja olen siinä samaa mieltä, että oman väestön tulisi olla etusijalla, kun yhteisestä hyvästämme jaamme, mutta näin se ei valitettavasti ole.

Kohtasin tuossa muutama päivä sitten erään julkisessa sairaanhoidossa työskentelevän ihmisen ja puhuimme siitä, miten meillä täällä Lahdessa on vaikea saada aikaa lääkärille ja hän kertoi siinä, että heillä täytyy olla aina aikoja reservissä siltä varalta, että joku, hänen sanojaan lainatakseni, "oikean värinen" sattuisi tarivtsemaan aikaa, sillä siitä ei voi kieltäytä, tai voi saada syytteen rasismista. Suomen laki kun takaa näille "muun värisille" erilaiset oikeudet kuin meille kantaväestölle, joiden on tyydyttävä siihen, mitä tuolta päättäjien pöydiltä sattuu tippumaan.

Juttu on ihan suora referaatti tämän ihmisen sanomasta, eikä minulla ole mitään syytä olla uskomatta häntä.

Kerronpa vielä toisenkin esimerkin, jossa jouduin henkilökohtaisesti kohtaamaan vastaavan laisen käänteisen rasismin iljettävän puolen. Jouduin velkarahalla maksamaan suuren hammasremontin, kun samaan aikaan kanssani samassa hoitopaikassa, lähes samanalainen remontti tehtiin "muun väriselle" yhteiekunnan piikkiin. Olen iäkäs ihminen ja maksan nyt minimieläkkeestäni sitä velkaa ikuisesti ja pihistän jakaista senttiä kuin kansallisaarretta, mutta nämä muun väriset kulkevat tuolla merkkivaatteissa kultaa ranteet ja ryntäät täynnä.

Irvokkainta oli, kun tässä vähän aikaa sitten pari nuorta "toisen väristä" yritti ryöstää minut keskellä päivää kadulla ja arvatkaapa vaan, mitä heillä oli päällään?

Eli ymmärrän, mitä tarkoitat ja olen kanssasi samaa mieltä, että en voi jakaa ajatusmaailmaani nykyisten päättäjien kanssa, en edes näitten Soinin perillisten, sillä he ovat myyneet sielunsa hallituksen maahanmuuttopoliikan alttarille ja menettäneet niin kunnioitukseni täysin.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Mikä puolue se olikaan, jonka puheenjohtaja puhui ihmisten luontaisesta eriarvoisuudesta?

Toimituksen poiminnat